Skip to content

Світлана Єпіфанцева більше не є заступником міського голови Дніпра

Катерина Гаценко

Катерина Гаценко

Світлана Єпіфанцева більше не є заступником міського голови Дніпра. Новости Днепра.

Світлана Єпіфанцева більше не є заступником міського голови Дніпра. Новости Днепра.

Згідно з розпорядженням міського голови Дніпра Бориса Філатова № 1-28/2-РК від 28 лютого 2018 року Світлану Єпіфанцеву звільнено за угодою сторін. Причиною цього стали провокаційні висловлювання чиновниці щодо статусу державної мови в Україні та порушення етики держслужбовця.

За словами мера, він вдячний колишній заступниці за допомогу у створенні коаліції в міськраді. Однак сварки та нескінченне з’ясування стосунків з іншими працівниками виконкому поклали край його терпінню. Останньою краплею стала необґрунтована критика державної мовної політики.

-Таким, як Єпіфанцева, котрі відчули себе недоторканними, невтямки, що публічне розмірковування чиновника про статус державної мови як мінімум сварить між собою мешканців територіальної громади, а як максимум – порушує крихку стабільність у країні. Тому мої підлеглі (будь-хто) не роздумуватимуть привселюдно про мовну політику, про те, який у Києві поганий уряд, а також не даватимуть оцінок керівникам держави, – написав Борис Філатов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, у міськраді Дніпра Світлана Єпіфанцева почала працювати трохи більше двох років тому.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: