Skip to content

Як зареєструватися на пробне ЗНО у Дніпрі: покрокова інструкція

Надежда Мишина

Надежда Мишина

Як зареєструватися на пробне ЗНО у Дніпрі: покрокова інструкція. Новости Днепра.Через 5 днів закінчується реєстрація для участі в пробному ЗНО.  «НМ» розповідає як це зробити, аби уникнути помилок.

 -Під час реєстрації на пробне ЗНО 2018 в мене не виникло ніяких складнощів. А якщо і були питання, то розв’язати  їх нам допомагав вчитель інформатики. Взагалі, як на мене, система не є складною. Упродовж усього процесу, супроводжують підказки, які допоможуть правильно та без помилок завершити реєстрацію, — розповіла випускниця 11 класу Софія.

Нагадаємо, що у цьому році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 24 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов – 31 березня. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

-Я обрала українську та англійську мову. Пробне ЗНО допоможе мені відчути усі недоліки складання іспиту наперед, а також перевірити свій рівень знань, — сказала дівчина.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою для учасників та неприбутковою для організаторів і проводиться за кошти фізичних і юридичних осіб.

Вартість пробного ЗНО — 132 грн  за одне тестування. Здійсити оплату за кожен вибраний предмет пробного ЗНО протягом 5-ти календарних днів з дня реєстрації, скориставшись реквізитами, що зазначені в квитанціях.

«НМ» наводить покрокову інструкцію реєстрації на пробне ЗНО:

  1. Зайдіть на сайт Дніпропетровського регіональний центр оцінювання якості освіти — dneprtest.dp.ua
  2. Натисніть кнопку ««Реєстрація на пробне ЗНО»
  3. Зробіть позначку щодо ознайомлення з положенням про пробне ЗНО — це документ, який визначає механізм надання послуги з проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання. А також повідомляє, які права маєте ви під час складання тесту. Після, натисніть «Далі».

Як зареєструватися на пробне ЗНО у Дніпрі: покрокова інструкція. Новости Днепра.

  1. Ознайомтеся з умовами надання послуги Дніпропетровським регіональним центром- це документ, який повідомляє про правила, умови та пункти пробного ЗНО у 2018 році. Після, натисніть «Далі».Як зареєструватися на пробне ЗНО у Дніпрі: покрокова інструкція. Новости Днепра.
  2. Заповніть реєстраційну анкету про себе. Зауважте, що поля із «*» є обовязковими для заповнення!

Як зареєструватися на пробне ЗНО у Дніпрі: покрокова інструкція. Новости Днепра.

  1. Укажіть адресу проживання («прописка» не має значення) та оберіть із запропонованого переліку назву закладу освіти, у якому ви навчаєтеся. Набирати в полі «Назва закладу освіти» номер школи (наприклад, 122) або характерну частину назви закладу, де ви навчаєтеся.Як зареєструватися на пробне ЗНО у Дніпрі: покрокова інструкція. Новсти Днепра.
  1. Виберіть предмет(-и) та район тестування, а також мову тестів.

Як зареєструватися на пробне ЗНО у Дніпрі: покрокова інструкція. Новости Днепра.

  1. Натисніть кнопку «Зареєструватися».

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни: з української мови і літератури з 24 до 26 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької, іспанської мов з 31 березня до 2 квітня.

Результати тестування з української мови і літератури будуть оприлюднені на інформаційних сторінках 30 березня, з інших предметів – 6 квітня.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: