Skip to content

До Нового Року — з добрими новинами

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

До Нового Року - з добрими новинами. Новости Днепр

Університет імені Альфреда Нобеля побачив перші результати  своєї міжнародної угоди про програми подвійних дипломів з Вищою Школою HUMANITAS у місті Сосновець (Республіка Польща). У грудні 2017 року 16 здобувачів магістерських програм за спеціальностями «Право» та «Філологія. Переклад» здійснили успішний захист своїх дипломних робіт у польському університеті. Культура європейської якості освіти — не тільки слоган цього Університету, але й його реальні справи.

До Нового Року - з добрими новинами. Новости Днепр

Захист робіт пройшов на високому рівні, всі магістранти продемонстрували глибокі знання і вміння, які отримали під час навчання в рідному українському університеті. За рішенням екзаменаційної комісії четверо магістрантів з Університету імені Альфреда Нобеля — Юлія БУЛАТОВА, Валерій ЄСЬКОВ, Юлія КРИКЛИВЕЦЬ та Андрій СВИСТУН – отримали дипломи з відзнакою. Але й Анастасія ГАЛАГУЗА, Ганна ГЛАДКИХ, Яна ЖЕФАРСЬКА, Владислав КОВАЛЕНКО, Микита КОМПАНІЄЦЬ, Юлія КУЦЕВОЛ, Сергій СІТОВ, Дар’я ТАРАН, Пилип ХРАМЦЕВІЧ та Станіслав ЧИГИРИНСЬКИЙ змогли гідно реалізувати унікальну можливість здобуття освіти європейської якості, яке розпочали в Університеті імені Альфреда Нобеля,  та отримали власний досвід освітнього спілкування у міжкультурному середовищі.

Це стало можливим завдяки стратегічному мисленню керівництва Університету імені Альфреда Нобеля, а також спільній турботливій участі та партнерству у проекті професора Олени Вікторівни ПУШКІНОЇ, доцентів Наталії Вікторівни ЗІНУКОВОЇ та Наталії Петрівни БІДНЕНКО, старшого викладача Тетяни Сергіївни ЧЕБИКІНОЇ.

Наявність одразу двох дипломів відкриває перед випускниками широкі перспективи і можливості. Так, Олександру ШЕВЧЕНКУ після успішного захисту його диплому в Польщі вже запропонували престижну роботу за фахом. А Андрій СВИСТУН, який сьогодні вже працює у польській компанії, одразу отримав пропозицію щодо кар’єрного росту.

Подія відбулася в день 25–річчя кафедри англійської філології та перекладу, яка вже має реальний досвід партнерства з польськими вишами у реалізації міжнародних програм подвійних дипломів: майже 50 її випускників вже отримали бакалаврські дипломи одразу двох вишів — Університету імені Альфреда Нобеля та Вищої Школи Менеджменту Охорони Праці у місті Катовіце, Республіка Польща.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра, Реклама

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: