Skip to content

Що робити для здоров’я суглобів

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Що робити для здоров'я суглобів. Новости Днепр

Що робити для здоров'я суглобів. Новости Днепр

Раніше вважалося, що захворювання суглобів частіше виявляються у людей похилого віку. Але, як показує життя, в групу ризику потрапляє і молодь.

Така ситуація виникає внаслідок різноманітних чинників: незбалансоване харчування, неконтрольовані заняття спортом, зайва вага, надмірні фізичні навантаження на опорно-руховий апарат, зокрема на колінні суглоби, травми в минулому, дія хімічних токсинів, ендокринні захворювання.

Найчастіше встановлюються такі діагнози, як артрит, артроз або остеохондроз. При цих захворюваннях виявляються такі клінічні прояви: в суглобах виникає біль під час або після фізичного навантаження, з’являється обмеженість обсягу руху і локальна ранкова скутість, ниючий нічний біль стає постійним, виникає хрускіт у суглобі при русі.

В основному причина цих симптомів у руйнуванні суглобового хряща. Хрящ втрачає свою еластичність і міцність. Суглоби починають деформуватися…

Щоб не пропустити перші ознаки таких хвороб, як артрит, артроз або остеохондроз, необхідно поставитися до стану здоров’я своїх суглобів відповідально. Важливо не переохолоджувати кінцівки, уникати довгих статистичних навантажень, скинути зайву вагу тіла, дотримуватися молочнокислої дієти, регулярно обстежуватися у лікаря і дотримуватися його призначення.

На сьогодні для профілактики загострень хвороб суглобів і в комплексному лікуванні
захворювань опорно-рухового апарату лікарі рекомендують тривалий прийом хондропротекторів.

Хондропротектори — це препарати, які сприяють уповільненню прогресування артрозу і зміцненню хрящової тканини.

АРТРИТОЗАМІН
натуральний хондропротектор (на основі глюкозаміну та хондроітину)

Рекомендовано:
— при артритах, артрозах, остеохондрозах;
— при значних фізичних навантаженнях та заняттях спортом;
— для прискорення одужання після переломів кісток та спортивних травм.

Запитуйте в аптеках вашого міста або по тел. (044) 592-15- 29.
Офіційний представник компанії Healthyway Production, Inc (США) в Україні – ПП «Хелсівей», м. Київ, тел. (044) 592-15- 29 www.healthyway.com.ua
Висновок ДСЕЕ МОЗ України № 05.03.02-03/70480 від 05/08/2013 р. Дієтична добавка. Перед застосуванням ознайомтеся з інструкцією та проконсультуйтеся з лікарем.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я!

Категория: Архив, Реклама

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: