Skip to content

Як зберегти чоловіче здоров’я

Людмила Сергиенко

Людмила Сергиенко

Діагнози простатит, аденома простати, статева дисфункція… Ці чоловічі проблеми не виникають раптово, їх виникнення залежить від загального стану організму. Знижений імунітет дає зелену дорогу розвитку різноманітних хронічних захворювань: бронхіти, цистити та інші. Порушення дієти може призвести до розвитку гастриту. Лікування цих та інших захворювань в основному проводиться гепатотоксичними препаратами, що в свою чергу призводить до порушення роботи печінки.

Також факторами розвитку чоловічих проблем є вік, нестабільне статеве життя, урологічні та венеричні захворювання.

Симптоми, що виникають при простатиті, можна поділити на три групи: з боку сечостатевої системи, статевої функції та нервової системи.

На сьогодні стало актуальним питання пошуку спеціальних препаратів, які діють на організм комплексно. Тому фітотерапію лікарі-урологи рекомендують насамперед для підтримки здоров’я всіх систем організму та попередження розвитку захворювань передміхурової залози.

В аптеках України представлений рослинний комплекс ПРОСТАТА ПЛЮС (США), до складу якого входять лікарські рослини, вітамін Е та цинк. Завдяки плодам пальми сереноа репенс відбувається зменшення симптомів доброякісної гіперплазії, особливо на початковій стадії, а також зменшується набряк передміхурової залози.

Екстракт кори сливи африканської попереджає утворення рубцевої тканини в простаті та зменшує запальні процеси. Масло гарбузового насіння, до складу якого входять поліненасичені жирні кислоти, вітамін Е, коензим Q 10, селен, цинк, має гепатопротекторний ефект, сприяє зменшенню дизурічних симптомів при доброякісній гіперплазії передміхурової залози, а також больового синдрому у хворих простатитом, сприяє нормалізації потенції. Вітамін Е, який є антиоксидантом, має імуномодулюючу дію, а цинк відіграє важливу роль у роботі передміхурової залози та якості сперми.

ПРОСТАТА ПЛЮС комплекс рослинних компонентів для підтримки чоловічого здоров’я Рекомендовано застосовувати при доброякісній гіперплазії передміхурової залози (аденома), порушенні сечовипускання, запаленні передміхурової залози та сечовивідних шляхів. Надає позитивну дію на серцево-судинну та репродуктивну системи. Має протизапальні, протинабрякові, антиоксидантні, імуностимулюючі та гепатопротекторні властивості.

Офіційний представник компанії Healthyway Production, Inc (США) в Україні – ПП «Хелсівей», м. Київ, тел. (044) 592-15- 29 www.healthyway.com.ua

Дієтична добавка. Перед застосуванням ознайомтеся з інструкцією та проконсультуйтеся з лікарем.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я!

Категория: Архив, Реклама

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: