Skip to content

У Дніпрі привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

У Дніпрі з нагоди професійного свята відзначили найкращих працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Заступник міського голови Олександр Шикуленко привітав усіх присутніх та вручив подяки міського голови та грамоти міської ради. На святі були присутні діячі культури міста, директори музичних та художніх шкіл, театрів, актори, художники, письменники.

У Дніпрі привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва. Новости Днепр

— За ці 2 роки у нашому місті ми провели безліч культурних заходів, від яких містяни отримали задоволення. У Дніпрі діє програма Бориса Філатова «Культурна столиця», в рамках якої ми реалізували масштабні міжнародні фестивалі: «Джаз на Дніпрі», міжнародний фестиваль театрів ляльок, міжнародний фестиваль авторської пісні «Облака». Ми хочемо висловити велику подяку людям, завдяки яким ці заходи стали можливими, – зазначив Олександр Шикуленко.

Для гостей свята підготували подарунок – гранд-концерт академічного симфонічного оркестру Дніпропетровської філармонії ім. Л. Когана.

У Дніпрі привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва. Новости Днепр У Дніпрі привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва. Новости Днепр

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: