Skip to content

У Дніпрі презентують фільм, який номінують на «Оскар»

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

У Дніпрі презентують фільм, який номінують на «Оскар». Новости Днепр

Нова кінострічка «Межа» ще до прокату викликала неабиякий резонанс в Україні та Європі. У нашому місті її представлять популярна актриса Римма Зюбіна та продюсер Андрій Єрмак.

У Дніпрі презентують фільм, який номінують на «Оскар». Новости Днепр

В основі сюжету фільму лежить реальна гостросюжетна історія, що переплітається з родинною драмою на словацько-українському прикордонні у 2007 році, на межі вступу Словаччини до Шенгенської зони. Це викликало такий інтерес у наших західних сусідів, що кінокартина побила всі можливі рекорди прокату у Словаччині.

«Межа» представила нашу країну в основній конкурсній програмі кінофестивалю у Карлових Варах, що входить до переліку фестивалів категорії «А». Більше того, саме стрічка  здобула на фестивалі один із найголовніших призів – Кришталевий глобус за кращу режисерську роботу.

Український прокат фільму стартує 16 листопада. Напередодні словацько-українську кінопродукцію покажуть лише в чотирьох українських містах: Дніпрі, Львові, Запоріжжі та Києві.

Дніпрянам на спеціальному показі 14 листопада о 18.30 у кінотеатрі «Мост-Кіно» фільм особисто представлять акторка стрічки Римма Зюбіна і продюсер Андрій Єрмак.
Офіційний трейлер фільму:

https://www.youtube.com/watch?v=2KpvaqiKL_w

 

 

 

Категория: Афиша, Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: