Skip to content

Боря, прощай…

Ростик Петровский

Ростик Петровский

Днепр простился с известным журналистом Борисом Брагинским. новости Днепр

Важко повірити в те, що Бориса Брагінського уже немає серед нас. Енергійний, завзятий, завжди у русі, повний планів і надій, залюблений у життя… Таким завжди пам’ятатимуть Бориса ті, хто працював з ним у «Нашому місті», ті, хто знав його.

Ім’я Бориса Брагінського часто з’являлося у нашій газеті під гострими публікаціями і розлогими аналітичними матеріалами на теми економіки, бізнесу. Він був професіоналом у своїй справі, хоч журналістиці не вчився – закінчив Харківський авіаційний.

Його ніхто не бачив без роботи. Дописавши матеріал, він тут же брався за наступну тему. І всі були впевнені – хоч яким складним було завдання, Борис напише класно і здасть вчасно. З Борисом веселіше було і в компанії. Своїм сміхом міг заразити найсумнішого, скорий був на жарт, на потішну витівку. Не забути його безжурне: «Пошалим, ребята!»

Він устиг багато – досягти успіхів у професії, створити гарну сім’ю, побудувати дім, посадити сад, побачити світ, виростити дітей, порадіти внукам. Він так поспішав жити! Ніби знав, що проживе надто мало.

Всього п’ятдесят вісім… Прощай, друже! Світла тобі пам’ять!

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: