Skip to content

У Дніпрі Муніципальна варта вийшла на перше патрулювання

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

У Дніпрі Муніципальна варта, Новости Днепра

Сьогодні, 3 жовтня, 14 працівників Муніципальної варти вийшли на перше патрулювання міста. Протягом дня сім піших патрулів слідкуватимуть за порядком в центрі Дніпра. 

— Запит на створення таких патрулів йшов від мешканців Дніпра. До нас надходили листи з проханнями навести порядок у парках, в центрі міста. У кожного патруля є свій маршрутний лист. Вартові будуть робити зауваження містянам, що розпивають спиртні напої та палять у громадських місцях, порушують порядок, хуліганять, влаштовують бійки, – зазначив директор КП «Муніципальна варта» Андрій Ткаченко.

Для підтримки порядку в місті до лав Муніципальної варти додатково набрали 20 працівників. Перед патрулюванням вартові проходили психологічні тести та співбесіди, відповідали на юридичні питання, здавали фізпідготовку.

Крім того, муніципальна варта буде співпрацювати з патрульною поліцією. Також мають з’явитись велопатрулі, а кількість працівників зрости.

У Дніпрі Муніципальна варта, Новости Днепра У Дніпрі Муніципальна варта, Новости Днепра У Дніпрі Муніципальна варта, Новости Днепра У Дніпрі Муніципальна варта, Новости Днепра У Дніпрі Муніципальна варта, Новости Днепра У Дніпрі Муніципальна варта, Новости Днепра У Дніпрі Муніципальна варта, Новости Днепра

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: