Skip to content

На Дніпропетровщині викрили злочинну групу, що займалася збутом метамфетаміну

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

У Кривому Розі викрили злочинну групу у складі організатора, його співмешканки та ще трьох чоловіків, які підозрюються у скоєнні тяжких злочинів у сфері незаконного обігу психотропних речовин з корисливих мотивів, — повідомляє прокуратура Дніпропетровської області. 

Встановлено, що у січні 2017 року зловмисники, вступивши у попередню змову, придбали метамфетамін, розфасували його на великі та малі дози, після чого помістили в загальнодоступних громадських місцях на території міста Кривого Рогу з метою подальшого збуту. Грошові вони отримували через мережу банкоматів з банківських картрахунків.

Під час санкціонованих обшуків у квартирі організатора та двох співучасників злочину правоохоронними органами виявлено та вилучено 58 фрагментів полімерних трубочок, всередині яких було близько 4 г метамфетаміну, понад 10 г ще нерозфасованого метамфетаміну, близько 3 тисяч пігулок лікарського засобу «Ефіна», кожна з яких у своєму складі містила 60 мг прекурсору «Псевдоефедрину». Також виявлено гладкоствольну двоствольну мисливську рушницю, виготовлену саморобним способом, обріз гладкоствольної мисливської рушниці та 10 патронів 16 калібру.

Наразі двом учасникам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Інші троє перебувають під домашнім арештом. Досудове розслідування триває.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: