Skip to content

У Дніпровській школі №62 відкрили оновлений спортивний стадіон

Лилия Козишкурт

Лилия Козишкурт

28 вересня у Дніпровській школі №62 відкрили сучасний оновлений стадіон для занять спортом.

На відкриття майданчика було запрошено мера Дніпра Бориса Філатова.

-Левова частка коштів, використаних на реконструкцію цього стадіону, була не муніципальною, а тою, яку Максим Курячий зміг залучити з державного бюджету. Користуючись нагодою, вітаю педагогів з прийдешнім Днем учителя. Успіхів у непростій роботі! Дітям бажаю вдалих і плідних тренувань, – сказав міський голова.

Досить тривалий час стадіон був вкритий напівзруйнованим асфальтобетонним покриттям. Після капітальної реконструкції майданчик встелили гумовою поверхнею.

-На цьому стадіоні ми бачимо наочний тест на спільну плідну роботу центральної влади, народних депутатів і мера, – зазначив Максим Курячий.

Оновлений стадіон має все для активного дозвілля дітей: бігові доріжки, спортивні тренажери, гойдалки, футбольні ворота, волейбольні та баскетбольні стійки.
До кінця року завдяки співфінансуванню міста та держбюджету та в рамках програми міського голови Бориса Філатова «Дніпро – спортивна столиця» у школах міста планують відкрити ще дев’ять реконструйованих полів і майданчиків, а також ще один оновлений стадіон у школі №106.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: