Skip to content

Нагадуємо: правий берег Дніпра на два дні залишиться без води

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Нагадуємо, 26 вересня з 06:00 2017 року до 6:00 28 вересня 2017 року у зв’язку з проведенням планових ремонтно-профілактичних робіт КП ДОР «Аульський водовід» буде тимчасово обмежено водопостачання частини споживачів правого берега міста Дніпро.

У зону обмеження потрапляють:

— Новокодацький район – селища Таромське та Ясне, житлові масиви
Діївка 1, 2;

— Чечеловський район –нагірна частина від вул. Титова до вул. Бориса Кротова (ж/м Верхній), у тому числі с. Краснопілля;

— Центральний район – нагірна частина вище від пр. Д. Яворницького
(його непарна сторона) до вул. Титова;

— Шевченковський район – нагірна частина вище від пр. Д.
Яворницького (його непарна сторона) в напрямку по пр. Б. Хмельницького до сел. Сурсько — Литовського, а також ж/м Тополя – 1, 2, 3, та сел. Мирний;

— Соборний район – повністю, окрім ж/м Перемога 1-6, вул.
Січеславська набережна і вул. Набережна Перемоги — можливі перебої у
водопостачанні та знижений тиск;

— селища Сурсько — Литовське, Новоолександрівка, Братське, Ракшівка,
Волоське, Старі Кодаки, Сажівка;

— ж/м Аеропорт;

Відновлення стійкого режиму роботи КП ДОР „Аульський водовід»  очікується на 10:00 28 вересня.

КП «Дніпроводоканал» рекомендує споживачам правобережної частини  міста Дніпро створити необхідний запас питної води на термін проведення  профілактичних робіт Аульським водоводом та приносить вибачення за тимчасові незручності.

Крім того, нагадаємо, що навчальні заклади Дніпра можуть тимчасово змінити графік роботи через  відключення водопостачання.

Керівникам навчальних закладів усіх типів і форм власності доручено  організувати роботу чергових груп та передбачити можливе скорочення  уроків і перерв. Про це йдеться в наказі управління освіти департаменту  гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Відповідне доручення пояснюють тимчасовим припиненням водопостачання в  районах правобережної частини Дніпра на період з 08:00 26 вересня до 08:00 28 вересня.

Також у документі вказано, що керівники зазначених закладів повинні  зробити необхідні запаси води для господарських і питних потреб,  протипожежних заходів, а також організувати виконання невідкладних  профілактичних робіт на водопровідно-каналізаційних мережах.

Крім цього, керівники навчальних закладів мають забезпечити жорстке  дотримання санітарно-гігієнічного режиму.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: