Skip to content

Орест Лютий зізнався, яку пісню виконає завтра у Дніпрі на біс

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Популярний співак приїхав до нашого міста з новою програмою «Росіян в Донбасє нєт».

Шанувальники відомого українського «співочого антрополога» Орест Лютий чекали на цю подію давно. За культовий проект «Лагідна та сувора українізація» його, автора – Антіна Мухарського (він же Орест Лютий –ред.) оголосила в розшук російська ФСБ. Та це тільки дало поштовх до творчості у тому ж дусі. Тож нова програма, яку завтра запропонують дніпрянам, за словами Антіна, складається з оригінальних авторських творів, добре знаних пісень «Росіян в Донбасє нєт», «А тєло пєло», «Катя-ватніца», «Ідьот кацап по городу» та багато інших хтів, що продожують набирати в Ютубі мільйони переглядів. Звичайно, будуть і нові пісні, які беззаперечно стануть хітами.

Оскільки гумор, іронія, тонкий сарказм та дозоване вмотивоване використання ненормативної лексики від професора антропології може спричинити легкий культурологічний шок, на концерт, який відбудеться 22 вересня о 20.00 у Підпіллі «Махно», глядачів запрошують від вісімнадцяти.

Що буде виконувати на біс, Антін вже теж вирішив.

— Це буде одна з моїх улюблених пісень – «Путін от…..сь», — зізнався він. – Дніпро дуже близьке мені по духу місто. Воно стало форпостом України, то ж що ще можна заспівати героїчним людям, справжнім патріотам?

Юлія Бабенко, фото автора

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: