Skip to content

Дніпрян навчать заощаджувати газ у побуті

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

З 15 вересня по 15 жовтня ПАТ «Дніпрогаз» проводить місячник із безпечного та заощадливого використання газу та газових приладів у побуті. Відповідні місячники традиційно проводять двічі на рік – навесні та восени. 

-Навесні такий місячник проводимо серед учнів шкіл, а зараз – серед студентів, зокрема тих, хто мешкає в гуртожитках. Працівники нашої компанії навчають студентів безпечно користуватися газом у побуті, правильно поводитися в разі його витоку тощо. Такі інструктажі є корисними та особливо актуальними, адже незабаром настане опалювальний сезон, тому нагадати про безпеку важливо. Загалом під час місячника буде охоплено 50 гуртожитків міста, – наголосил головний інженер ПАТ «Дніпрогаз» Костянтин Кіптілий.

Крім того, Костянтин Кіптілий нагадав про найбільш поширені технічні порушення, які трапляються при обслуговуванні газового обладнання. Серед них – витік газу в системі газопостачання, несправність автоматики безпеки водонагрівальних та опалювальних газових приладів тощо.

За його словами, з початку року фахівці Дніпрогазу під час перевірок у помешканнях дніпровців виявили 1,5 тис. порушень. Зараз без газу в місті лишаються 300 домоволодінь саме через технічні порушення, які не усунули.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: