Skip to content

Учасники АТО зможуть поповнити ряди органів держуправління

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Вчора, 11 вересня, почалися лекції для ветеранів АТО, які у цьому році вступили до інститутудержуправління на пільговій основі. Учасники АТО будуть навчатися безкоштовно. 

З обласного бюджету на оплату навчання на 2017 рік було передбачено близько 100 тисяч гривень. За відповідне рішення проголосували депутати обласної ради під час 9-ї сесії VII скликання. Втім, зазначена сума має бути збільшена. Про це говорили депутати на останньому засіданні бюджетної комісії.

-Справа в тому, що у липні, коли відбулася літня сесія облради, планували вступити близько 15-ти учасників АТО. Згодом ми дізналися, що кількість бажаючих більша, тож вирішили дати можливість навчатися усім, — зазначив голова обласної ради Гліб Пригунов.

Попередньо планується взяти потрібні додаткові кошти з бюджету на утримання апарату обласної ради. За це вже проголосували депутати — члени бюджетної комісії.

-Навчання учасників АТО – це необхідні витрати, тож усі кошти для цього є і будуть надалі. У цьому році проект є пілотним, але я впевнений, що його масштаби ставатимуть більшими з року в рік. Бійці довели свій патріотизм та активну громадянську позицію, тому зможуть бути гідними представниками органів місцевого самоврядування чи інших владних структур, — зазначив Гліб Пригунов.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: