Skip to content

У Дніпрі Михайло Хома презентує фільм «DZIDZIO. КОНТРАБАС»

Elena Misnik

Elena Misnik

Щоб зняти народний блокбастер знімальній команді довелося проїхати 12 тисяч кілометрів, випити 3000 чашок кави, 800 разів зізнатися у коханні камері, побудувати будинок, розбити червоний “Фольцваген Пассат”, провести один похорон і прийняти одні пологи. Вони були готові на все, як і герої їхнього фільму — «DZIDZIO. КОНТРАБАС». Прокат стрічки в Україні розпочнеться з 31 серпня. А дніпровським глядачам фільм презентує знімальна група 1 вересня 2017 року у кінотеатрі «Мост-Кіно» о 17:30.

Режисером стрічки став Олег Борщевський — відомий режисер і кліпмейкер, який працював з «Бумбокс», «НеАнгели», Потап і Настя», та відомий своїми роботами над фільмами «Закохані», «Німфо», а також короткометражкою «Рука» та новелою до альманаху «Закохані в Київ». В проект залучена потужна продюсерська команда, яка має досвід у зйомках та просуванні фільмів. Це Сергій Лавренюк, Павло Сушко і Михайло Хома – які працюють завжди на результат.

Коли Володимир Горянський починає бракон’єрити, Римма Зюбіна стає продавчинею, Олексій Вертинський йде у митники, а Ігор Кондратюк подається у священики — таке неочікуване поєднання акторського складу і ролей неодмінно обіцяє вбивчу комедію!

— Це буде справжня народна комедія, — сказав Михайло Хома. — Ми вкладаємо у неї всю душу та серце. Ми робимо цей фільм для людей різного віку і він точно буде цікавий усім!

Головний продюсер фільму Сергій Лавренюк розповідає: «Я вірю в цей фільм і впевнений, що він буде якісним саме тому, що буде смішним! А завдяки досвіду творчої групи та харизмі Михайла, стрічка нікого не залишить байдужим! Ми задумували фільм, який буде близьким і зрозумілим кожному українцю. І після зйомок я можу сказати, що ця комедія має всі шанси стати народною».

Офіційний трейлер https://www.youtube.com/watch?v=7vgQ5s9E83w&feature=youtu.be

 

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости Культуры Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: