Skip to content

«Агентство розвитку Дніпра» залучить IT-спільноту до створення індустріального парку міста

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

«Агентство розвитку Дніпра» та IТ Dnipro Community окреслили напрями співпраці під час спільної робочої зустрічі, в ході якої піднімалися технічні питання щодо етапів впровадження проекту, умов входження учасників, акцентів стартапів, наявності пільг, також з’ясовували інфраструктурне наповнення. Представники IT-спільноти запропонували створити в майбутньому індустріальному парку школу високих технологій – на кшталт ПТУ нового типу.

IТ Dnipro Community наразі об’єднує великих виробників програмного забезпечення і представників дрібного та середнього IT-бізнесу. Серед членів організації – AMC Bridge, Archer Software, DataArt, Dynaris, Exigen Services, ISD, Luxoft, Mobindustry, Siteсore Ukraine, SoftServe, 111 Minutes, Level Up, Yalantis, Workrocks, ШАГ тощо.

В «Агентстві розвитку Дніпра» вважають, що такі зустрічі з майбутніми учасниками інвестиційного проекту «Індустріальний парк» є важливими для обох сторін.

«Кожен бачить одне одного, зіставляє слова зі справами. Цього року ми обіцяли ІТ-спільноті, що конференція ITEM залишиться в нашому місті, і вона таки відбулася за підтримки Дніпровської міської ради та «Агентства розвитку Дніпра». Бо вважали і вважаємо, що розбудова IT-кластера – це привабливо і з інвестиційної точки зору, і з іміджевої, і з туристичної», – вважає директор агентства Володимир Панченко.

Домовленості, яких досягли учасники зустрічі, мають перерости в конкретні спільні проекти міста та ІТ-кластера.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: