Skip to content

Оксана Томчук: «Зараз проводяться обшуки в Управлінні благоустрію та житловоі політики виконкому Криворізької міськради»

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%82%d0%be%d0%bc%d1%87%d1%83%d0%baУ зв’язку з численними питаннями щодо сьогоднішніх подій у Кривому Розі відповідаю всім і одразу.

Дійсно, саме Податковою міліцію ГУ ДФС у Дніпропетровській області у супроводі Служби безпеки України просто зараз проводяться обшуки в Управлінні благоустрію та житловоі політики виконкому Криворізької міськради в рамках кримінального провадження, порушеного в жовтні цього року.

Підставою провадження стало детальне вивчення дійсної ситуації, яка має місце під час проведення тендерів, та яка, на думку органу досудового розслідування, має всі ознаки розкрадання бюджетних коштів шляхом суттєвого завищення вартості придбаних послуг з подальшим незаконним виведенням готівки на кінцевого вигодонабувача.

Це лише перший крок, який має пролити світло та допомогти встановити повне коло зацікавлених осіб, але я гарантую, що розслідування відбудеться в повному обсязі і громада Кривого Рогу буде знати всих своїх «героїв», які не соромлячись розкрадають бюджетні кошти , латаючи діри у бюджеті власному.

Напевно, прийшов час зрозуміти, що недоторканих осіб і кримінальних заповідників в цій країні не існує і кожен має відповісти за свої злочинні дії.

Категория: Блоги, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: