Skip to content

У День захисника України в Дніпрі виступлять Гайдамаки та Орест Лютий

Марианна Стец

Марианна Стец

14 жовтня в центрі міста відбудеться кілька цікавих заходів. Вітати Україну зі святом та згадувати героїв різних часів будуть в чотирьох локаціях – на площі Героїв Майдану, біля облдержадміністрації, на набережній та в музеї АТО при історичному музеї

timofij-homyak– Ініціатором великого патріотичного фестивалю є народний депутат України Андрій Денисенко, який мав безпосереднє відношення до перейменування нашого міста, – говорить керівник групи «Вертеп» Тимофій Хом’як. – В ньому візьмуть участь найкращі колективи з усієї країни. Всі вони приготували цікаву патріотичну програму. Хедлайнерами дійства виступлять музичні гурти Гайдамаки та Орест Лютий. А наш колектив виконає декілька композицій разом із оркестром Збройних Сил.

Усі головні заходи розпочнуться о 12.00 на площі Героїв Майдану. Завершаться вони о 22.00. На набережній біля Монастирського острову в цей час малюватимуть патріотичний мурал. О 17.00 від історичного музею стартує Смолоскипний марш. О 19.00 розпочнеться концерт Гайдамаків та Ореста Лютого. Також у цей день в місті відбудеться молебен Української православної церкви.

kirilo-dorolenko– Ми хотіли відмітити 14 жовтня по-особливому, – зізнається громадський активіст Кирило Дороленко. – Це свято справжніх патріотів.

Маріанна Стець, фото автора

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: