Skip to content

Полк «Дніпро-1» повернувся на предову (ФОТО)

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

У вересні полк «Дніпро-1» повернувся на передову, у прифронтове місто Мар’їнка. Більше трьох тижнів бійці підрозділу виконують поставлені командуванням Генерального штабу бойові розпорядження: патрулювання міста, оперативно-пошукова діяльність та активно співпрацює з іншими підрозділами.

image

Рішення про повернення на передову було прийнято у вересні 2016 року у зв’язку з необхідністю посилення позицій українських військових у стратегічно важливому місті Мар’їнка.

image

Нагадаємо, що полк «Дніпро-1» було виведено з передової (с.Піски) у серпні 2015 і впродовж року співробітники виконували завдання з охорони громадського порядку у Бахмуті та Часовому Ярі, але були готові вийти знову на лінію фронту.

image

Полк «Дніпро -1» не раз доводив високу боєздатність та ефективність під час російської агресії. Саме тому повернення добровольчого підрозділу, якого за рішучість та непохитність бояться сепаратисти, є цілком виправданим.

image

Щодня наші побратими знаходяться під загрозою, адже Мар’їнка – одне з найнебезпечніших міст на Сході України, де кожну добу відбуваються ворожі обстріли з боку терористичних сил ДНР та окупантів (міномети 82 та 120 калібрів, стрілецька зброя). Проте група полку, яка наразі працює в Мар’їнці під керівництвом командира «Лютого» виконує завдання злагоджено і тримає міцно свої позиції.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: