Skip to content

У Дніпрі пошта відсвяткувала свій день

Марианна Стец

Марианна Стец

8121-20161007До Всесвітнього дня пошти в операційній залі Поштамту дирекції українського державного підприємства “Укрпошта” традиційно відбулося святкове погашення художнього конверту

У цей день всі бажаючі могли придбати конверти, листівки і марки, а також поставити пам’ятний календарний штемпель, відбиток якого — дуже цінний для філателістів. Люди писали листи із побажаннями миру й добра своїм рідним та близьким. А потім відправляли їх не лише в інші міста, але й за кордон. Таким чином, листування об’єднало увесь світ.

Зі святом поштарів привітав міський голова Борис Філатов. Він вручив подяки шістьом працівникам Дніпровської дирекції «Укрпошти». Нагороди отримали листоноші, оператори поштового зв’язку та керівники поштових відділень. Крім того, Борис Філатов долучився до урочистого спецпогашення маркованого конверта. Міський голова наголосив, що місто готове всіляко підтримувати пошту. Також мер зізнався, що навіть в епоху сучасних технологій пошта для нього асоціюється з очікуванням звісток у звичайних листах на папері.

— Пошта — це складний механізм, у якому задіяні люди різних спеціальностей, — сказав він. — Дніпро завжди співпрацюватиме з нею. У нас є серйозні плани її розвитку за участю міста.

Поштовики також підготували гостям сюрпризи до свята. Поштамт виготовив незвичайні марки. Зокрема, із зображенням мера Дніпра.

“Укрпошта” — це найбільший оператор поштового зв’язку. На підприємстві впроваджена та активно діє Програма якісних змін. Вона включає в себе такі реформаторські проекти, як оптимізація логістичних маршрутів, підвищення культури обслуговування клієнтів, масштабне галузеве навчання персоналу (особливо операторів та листонош), автоматизація всіх робочих місць тощо.

“Укрпошта” має 11,8 тисяч відділень по всій країні та забезпечує населення якісним поштовим зв’язком. Вона надає 50 видів різних послуг. Щороку підприємство оброблює та доставляє споживачам понад 240 млн відправлень, 16 млн посилок та відправлень з оголошеною цінністю, 15 млн переказів, доставляє 83 млн пенсій. З “Укрпоштою” асоціюються такі поняття як довіра, мобільність і доступність. Навіть там, де немає мобільного зв’язку, Інтернету і телебачення, є поштова скринька та відділення зв’язку.

Маріанна Стець

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: