Skip to content

Пройшли тренування зведеного загону рятувальників щодо дій в особливий період (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

ryatuvaЗ 4 по 6 жовтня в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області відбулась перевірка з питань тренування зведеного загону щодо дій в особливий період.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Дані заходи проводились на виконання доручення Кабінету міністрів України та на виконання доручення Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Так, членами комісії ДСНС проконтрольовано готовність зведеного пожежно-рятувального загону для виконання особливих завдань, перевірено комплектування особовим складом, технікою, засобами зв’язку, речовим майном тощо. Також перевірено час прибуття та комплектацію підрозділів ДСНС області, які входять до складу зведеного загону та були підняти за сигналом «Збір-аварія».

ryatuva2

Сьогодні, під час заключного засідання комісії на базі Головного управління було наголошено на необхідності плідної взаємодії управлінь та відділів Служби, які відповідальні за комплектування зведеного загону та мобілізаційну роботу.

Дніпропетровщина є прикордонним регіоном, тому особливо важливо тримати на постійному контролі стан готовності рятувальників до виконання завдань за призначенням в особливий період.

Дніпропетровщина стала першим гарнізоном, з найбільшою чисельністю особового складу, в якому комісією ДСНС проведена дана перевірка. Підтверджено, що Головне управління готове до виконання завдань за призначенням.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: