Skip to content

Лазерні бої на волонтерській основі

Юлия Мухина

Юлия Мухина

lazУ дружніх боях зійшлися 15 юних містян. Змагання на спритність та влучність днями влаштували на базі пейнтбольного клубу Agressor. Власник майданчика охоче підтримав благодійну ініціативу мера Бориса Філатова та провів ігри для дітей безкоштовно.

Про це повыдомили в прес-службі Дніпровської міськради.
Сучасна розважальна індустрія для дітей має забавки на будь-який смак, та через економічну ситуацію дозволити їх собі може далеко не кожен. У мерії Дніпра добре розуміють це, тому закликають місцевих підприємців активніше долучатися до програми «Місто людей», щоб зробити дитинство маленьких дніпрян дійсно яскравим.

«Ми маємо справді велику віддачу від наших бізнесменів. Вони охоче підтримують програму міського голови Бориса Філатова «Місто людей» і щоразу пропонують нові та цікаві варіанти дитячого дозвілля. Дякуємо! Ми завжди відкриті до співпраці», – зазначила радник міського голови Одарка Біла.

Участь у лазерних боях справила на дітей неабияке враження. Юні гравці мали змогу випробувати сучасні та безпечні лазерні бластери і спеціальне спорядження.

«Ми співпрацюємо з міською владою на волонтерській основі. Все заради того, щоб юні мешканці Дніпра мали змогу безкоштовно зіграти в активні ігри. Впевнені, що в учасників залишаться найкращі враження та спогади», – сказав директор пейнтбольного клубу Agressor Олександр Бабичев.

Наступні ігри відбудуться вже за тиждень. Телефон для запису: (093) 913 02 51.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: