Skip to content

Автівки сумнівного походження їздять дорогами Дніпропетровщини (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

avtoЛише за добу в Дніпропетровській області виявлено п’ятьох водіїв, які керували автівками з ознаками підробки.

Так, 4 жовтня, під час відпрацювання Павлограда, по вулиці Дніпровській співробітники БДПС в області зупинили для перевірки автомобіль «RenaultTrafic». В ході перевірки документів на транспортний засіб, звірки ідентифікаційних номерів агрегатів по автоматизованим базам даних було встановлено, що номер шасі не відповідає записам в свідоцтві про реєстрацію, а дублююча табличка не відповідає номеру шасі. Згодом на цій же вулиці був зупинений «ГАЗ 3307», при огляді якого виявлено відсутність дублюючої таблички з номерами агрегатів.

avto2

Ще два факти незаконної експлуатації транспортних засобів виявлено по вулиці Харківській та Луганській. Під час перевірки вантажівки «МАЗ 5335» поліцейськими було встановлено, що табличка з номером шасі демонтована, а при огляді «FordEscort» виявлено відсутність ідентифікаційного номеру кузова.

Цього ж дня, під час несення служби на одній із вулиць Дніпра, співробітники БДПС в області зупинили за порушення правил дорожнього руху «Ford Mondeo». За кермом іномарки перебував 35-річний уродженець обласного центру.

У ході перевірки документів, звірці номерів вузлів і агрегатів з даними Національної автоматизованої інформаційної системи, у правоохоронців виникли сумніви щодо справжності реєстраційних документів. За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань із визначеною правовою кваліфікацією за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України.

avto3

На місця подій були викликані слідчо-оперативні групи. Керманичів та транспортні засоби доставлено до відділів та відділень поліції. Події зареєстровані в журналі єдиного обліку.

На даний час по даним фактам проводяться слідчі дії, осіб, вина яких буде доказана притягнуть до відповідальності згідно чинного законодавства.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: