Skip to content

Під час пожежі врятували жінку та чоловіка

Юлия Мухина

Юлия Мухина

pozharrВчора близько 23-ї години до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в чотирикімнатній квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового будинку на вул. Горького міста Першотравенська.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

За викликом оперативно прибули фахівці чергового відділення Державної пожежно-рятувальної частини №47 Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце пожежі, рятувальники виявили ознаки сильного задимлення в квартирі. Оскільки в помешканні могли перебувати люди, фахівці Служби порятунку здійснили відповідну розвідку. Через сильне задимлення вогнеборці вимушені були працювати в складі ланки газодимозахисної служби. Під час обстеження місця пожежі в одній із кімнат вони виявили 52-річного чоловіка, який повідомив про перебування в квартирі ще й жінки.

Після евакуації постраждалого із квартири, пожежники в іншій кімнаті поблизу вікна виявили і власницю помешкання — жінку 1972 року народження. Її, як і чоловіка, теж було виведено на свіже повітря.

Під час пожежі вогнем були знищені диван та інше домашнє майно на загальній площі 5 кв. м.

Завдяки злагодженим діям вогнеборців пожежу вдалося локалізувати та повністю ліквідувати.

До гасіння пожежі було залучено 4 фахівці з особового складу пожежної частини та 1 одиницю спецтехніки. Загиблих і постраждалих немає.

Причину пожежі наразі встановлюють правоохоронці.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: