Skip to content

Луценко з Томчук обговорили «нюанси схем фіктивних ПДВ»

Юлия Мухина

Юлия Мухина

     tomchuk

«Мені надійшов сигнал, що в базу ДФС вкидаються фіктивні ПДВ. Спочатку розмова йшла про десятки мільйонів гривень, але потім я поїхав на Джазовий фестиваль у Дніпро, і Оксана розповіла про сотні мільйонів в місяць», – сказав Луценко. Далі журналістка пише: «З нею (Оксаною Томчук)  він обговорює нюанси цих схем, щоб надалі ГПУ могла зайнятися розслідуванням».

Нагадаємо, що Оксана Томчук, яка була призначена на посаду в.о. начальника ГУ ДФС в Дніпропетровській області лише в серпні цього року, вже на  перших зустрічах з представниками бізнесу заявила, що головною своєю метою вважає будування прозорих правил роботи цього органу та взаємодії з бізнесом:

«Ми говоримо про підвищення рівня заробітних плат, про їх легалізацію. Ми говоримо відверто про уникнення схем мінімізації податку на прибуток. Як не дивно, нас чують і реакція абсолютно адекватна. Перші бізнес-групи вже почали платити податки в рази більші, ніж за «папєрєдніков». Крок за кроком ми вибудуємо принципово інші підходи і стосунки», — наголошує головний податківець області».

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: