Skip to content

У Дніпрі урочисто привітали машинобудівників

Анна Заикина

Анна Заикина

З нагоди професійного свята дніпровських трудівників нагородили за сумлінну та віддану працю.

Першим вручав нагороди заступник голови Дніпровської облради Мгер Куюмчян. Він говорив про те, як важлива для України ця галузь:

— Коли машинобудівельна справа почне працювати на повну міць, тоді ми зможемо сказати, що наша держава прокидається. Тому обласна рада не стоїть осторонь від проблем підприємств цієї галузі. У 2017 році ми плануємо витратити приблизно 7 мільйонів гривень на підтримку Південного машинобудівного заводу.

Світлана Єпіфанцева, заступник міського голови Дніпра, передала побажання від мера і тепло привітала працівників галузі машинобудування, подякувавши за їхній внесок у розвиток держави.

— Ви – гордість нашого міста, — справедливо проголосила вона.

_mg_3551Заступник міського голови вручила кращим робітникам подяки та пам’ятні медалі. Іван Березань, один із володарів медалі, працює головним енергетиком конструкторського
бюро «Південне». Для чоловіка таке визнання дуже важливе:

— Це – оцінка моєї праці, і я дуже вдячний за таку винагороду.

_mg_3580Помічник народного депутата Максима Курячого Леся Лазарєва також нагородила кращих робітників галузі та підкреслила, що машинобудівники завжди йшли в авангарді науково-технічної, технологічної та інформаційної революції, і сьогодні їхня праця особливо цінна: країна потребує міцної, надійної зброї, аби стримати ворогів.

Анна Заікіна, фото Дмитро Розмериця

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: