Skip to content

Підприємствам, які готові відмовитися від сумнівних податкових кредитів, гарантують підтримку і допомогу

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Про це заявила в.о. начальника ГУ ДФС в Дніпропетровській області Оксана Томчук під час зустрічі з керівниками сільськогосподарських підприємств.

274520404«Я хочу, щоб ви знали — всі схеми ми знаємо і бачимо, — сказала Томчук. – Ця ситуація знаходиться не тільки на контролі ДФС, але і правоохоронних органів. Але ми дійсно зацікавлені, щоб ви працювали, бо в державі сьогодні складна ситуація.  Запевняю, у нас немає наміру впроваджувати якісь страшні заходи проти бізнесу. Навпаки. Ми готові підтримати вас і допомагати вам. Працює бізнес – живе країна», — підкреслила Оксана Томчук.

Крім масштабного використання в аграрному бізнесі сумнівних податкових кредитів,  Оксана Томчук окреслила ще низку проблем в цій галузі. Серед основних, це ухилення від сплати податків і зборів з фонду оплати праці:

«Держава крок з свого боку зробила, – відзначила Оксана Томчук. — Ставка ЄСВ істотно у 2016 році знижена. Робіть і ви свій крок – легалізуйте зарплату, припиніть платити  в конвертах».

274520465

Також Оксана Томчук говорила з аграріями про розрахунки за земельні паї:

«Перегляньте орендну плату у поточному році добровільно, внесіть відповідні зміни у договори, заплатіть орендодавцям індексовану плату, не очікуючи судових справ, — звернулася до аграріїв Оксана Томчук. – Давайте навчимося говорити правду і працювати чесно. Повторюю, задача ДФС сьогодні – зробити для вас максимально сприятливі умови, а не створювати вам проблеми з правоохоронними органами.  Ми готові вас вислухати і допомогти. Звертайтеся — я відкрита і зустрінусь з кожним», — заявила Томчук, підводячи підсумки зустрічі.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: