Skip to content

Салати з кишковою паличкою реалізовувались на ринках та в супермаркетах (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

salatЗловмисники організували у Дніпрі цех з виготовлення салатів «по-корейськи». Недоброякісну продукцію розповсюджували на споживчих ринках регіону. Потужність виробництва складала близько 50 тон харчової продукції, що забезпечувало організаторам щомісячні прибутки у сумі 900 тисяч гривень.

Про це повідомили в прес-центрі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

salat2

Оперативники Управління захисту економіки у Дніпропетровській області викрили та припинили діяльність підприємства, учасники якого протягом останнього року займались виготовленням та збутом недоброякісної продукції.

Цех організували у орендованому приміщенні та, з метою його безперебійної діяльності, залучили до виробництва близько десятка осіб.

Потужність цеху складала близько 50 тон готової продукції щомісячно на суму 900 тисяч гривень.

salat3

Виготовлялися та фасувалися овочі в умовах явного порушення санітарних норм.

За результатами проведеного лабораторного дослідження салатів «по-корейськи», виявлено кишкову паличку, яка при вживанні в їжу є небезпечною для здоров’я людини.

Збували зловмисники продукцію «власного виробництва» на ринках  Дніпра та області, включаючи мережу відомих супермаркетів.

salat4

У рамках відкритого за ст. 227 (випуск або реалізація недоброякісної продукції) Кримінального кодексу України кримінального провадження, проведено санкціоновані обшуки у виробничому приміщенні та за юридичною адресою товариства.

Як результат, оперативники УЗЕ вилучили 4,5 тони готової продукції, етикетки ТМ, штрих-коди, бухгалтерську та чорнову документацію.

На даний час на дослідження відібрано зразки готової продукції. Слідчі дії тривають, встановлюються всі учасники, які можуть бути причетні до вчинення даного кримінального правопорушення.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: