Skip to content

Борис Філатов знає, коли закінчиться війна

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Свій прогноз він озвучив у пологовому будинку №1 Дніпра під час вручення іменних сертифікатів сім’ям, у яких малючки народились саме в День міста.

img_1944

„ Я подивився статистику: останнім часом у Дніпрі в День міста народжувалось більше хлопчиків, наприклад у минулому році із 41 малючка – хлопчиків було 23, — сказав він. – Цього року із 48 діточок маємо лише 21 хлопчика і 27 дівчаток. На мій погляд, це дуже добрий знак, гарна  прикмета. З давніх часів вважалося, що народження дівчаток  — до миру. До речі, в День міста у Дніпрі серед  48 діточок є двійня. Обидві дівчинки! Отже війна на Донбасі повинна дуже скоро закінчитись. Дуже сподіваюся на це. І вірю!„

Думку міського голови поділяють Наталія і Сергій Ярові. В день міста о 14.48  у них народилася дівчинка вагою 3 кілограми 200 кг, ростом 52 сантиметри.

img_1967

„ Це наша третя донечка, Олександра, — посміхаються щасливі батьки. – Вдома її з нетерпінням чекають восьмирічна Вероніка і чотирирічна Даринка. Ми теж віримо, що народження дівчаток  — до миру. Нехай скоріше вже кінчається війна!”

  Юлія Бабенко, фото автора

Категория: Новости Днепра, Новости здоровья Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: