Skip to content

В Ріо на Паралімпіаді спортсмени з Дніпропетровщини вже завоювали 11 медалей

Юлия Мухина

Юлия Мухина

maksim-kr-pak-denis-dubrov-dmitro-vanzenko-na-tseremon-nagorodzhennya-foto-getty-imagesУ бразильському Ріо тривають літні Паралімпійські ігри. За підсумками вікенду, збірна України посідає третє місце у командному медальному заліку, поступаючись лише Китаю і Великій Британії. Позаду сильна команда з США і господарі змагань.

На цю хвилину наші паралімпійці завоювали 49 медалей: 18 золотих, 13 срібних і 18 бронзових. Спортсменам з Дніпропетровської області теж є чим пишатися: 2 золоті, 3 срібних і 6 бронзових медалей.

Плавець з Дніпропетровщини Денис Дубров завоював одразу чотири медалі: золоту, срібну і дві бронзові. Ще одне золото на рахунку нашої землячки Лідії Солодової, яка перемогла в пауерліфтингу (вагова категорія 50 кг).
p-dsumki-paral-mp-adi-na-tsej-chas
Срібло на рахунку спортсменів з Дніпропетровщини – дзюдоїста Олександра Назаренка (вагова категорія 90 кг) та легкоатлетки Зої Овсій.

Бронзові призери з нашого регіону – дзюдоїст Давид Хорова (вагова категорія до 66 кг), плавці Антон Коль і Дмитро Ванзенко, легкоатлет Дмитро Прудніков.

Повний перелік медалей української збірної можна побачити на офіційному сайті Паралімпіади:https://www.rio2016.com/en/paralympics/medal-count-country.

Категория: Новости здоровья Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: