Skip to content

У Дніпрі з’явився парк чудес (Фото)

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Саме так в День міста дніпряни називали парк ім. Шевченка, де від цікавих і різноманітних заходів віяло справжньою казкою.

img_1667

Ще на вході присутніх частували медовими яблуками та грушами, а справжні казкові герої створювали особливу атмосферу свята. А далі – розваги, художня програма, вироби народних майстрів, змагання та ігри на будь-який смак. Хтось  вперше наочно переконався, що  молоко у магазинах береться від корівки… Справжніх гурманів на оглядовому майданчику парку зібрав фестиваль кулінарної на ресторанної їжі  «Weekend над Дніпром».

«А ми з донечкою прийшли, щоб нанести аквагрим, — ділиться враженнями Ольга Данчук. – Це цікаво і дуже гарно. Моя Оксанка таку красу точно змивати не захоче…».

img_1797

«Ми у захваті від майстерності наших людей – таку красу можуть лише чарівні руки зробити, — не приховують емоцій студентки  Інна Сосновська, Леся Ткаченко та Ірина Остапенко. – Ми собі віночки придбали, бо у кожної україночки він має бути. А взагалі все тут радує. Збираємося подивитьсь концерт кращих рок-гуртів  «Блюз за Україну». А ще зраділи від того, що зустріли на святі фіналіста олімпійських ігор в Ріо з плавання Андрія Говорова».

img_1837

Сподобався гостям свята, звичайно ж, і концерт, який для них просто неба влаштував творчий колектив філії комунального закладу культури «Кайдацький» міської ради. Більше 60 учасників зразкового ансамблю народного танцю «Водограй», бального танцю «Дилайн», вокального ансамблю «Веселі нотки», колективу театрального мистецтва «Фантазери» та  юні артисти інших колективів Дніпра зачаровували співом, танцями,чудовим настроєм…

img_1649

img_1672img_1636img_1693 img_1675 img_1741 img_1686img_1688img_1786img_1727Юлія Бабенко, фото автора

 

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: