Skip to content

Еко-дніпрянки прикрили свої принади батарейками! (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

фотоЧетверо активісток руху «Экоднепр» сфотографувались без одягу на батарейках, щоб привернути увагу українців до нового етапу проекту «Батарейки, здавайтеся!»

Про це повідомляється у Фейсбуці.

«У такий скандальний спосіб ми хочемо донести до кожного — 12 000 тон батарейок офіційно завозять в Україну кожен рік, з них менше 1% батарейок збираються на переробку. Всі інші батарейки потрапляють у землю, а згодом у їжу та воду, яку вживаємо ми та наші діти. Токсичні речовини, які містяться в батарейках, можуть викликати розумову відсталість, захвонювання мозку, серця, імунної та репродуктивної систем!

Ми пропонуємо вирішення цієї проблеми і збираємо 200 000 грн на сайті проекту. Підтримайте нас!» — йдеться в повідомленні.

фото2  фото3  фото4

Фотосесія тривала 4 години та була створена за мотивами фільму «Краса по-американськи». Для її влаштування було використано 555 кг батарейок, зібраних в рамках проекту «Батарейки, здавайтеся!».

Фотографувались: Люба Колосовська, Юлія Бурнішева, Христина Говоруха та Аліна Кравченко. Для фотосесії використали 555 кг батарейок, зібраних в рамках проекту «Батарейки, здавайтеся!»

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: