Skip to content

У вогні згоріли гараж, автівка та дах будинку (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

огоньВчора о 06:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на території приватного домоволодіння по вулиці Лесі Українки в Новомосковську.

Про це повідомили в прес-службі ДСНС Украйни в Дніпропетровській області.

О 06:35 на місце пожежі прибуло перше відділення 31-ї Державної пожежно-рятувальної  частини ГУ ДСНС у Дніпропетровській області на автоцистерні.

Пприбувши на місце події, рятувальники встановили, що горить двоповерховий житловий будинок, металевий гараж та літня кухня, яка розташована на сусідній території приватного домоволодіння.

огонь2

О 06:40 на допомогу виїхало ще одне відділення на автоцистерні 31-ї ДПРЧ, та о 07:12 місцева пожежна команда МПК -1 селища Меліоративного.

Вже о 07:23 для підвозу води направили одну автоцистерну 31 ДПРЧ. Всього на ліквідацію пожежі залучено 12 чоловік особового складу та чотири одиниці техніки.

Ліквідувати пожежу вдалося о 11:15.

Пожежею знищено металевий гараж, автомобіль Волга ГАЗ -31029. Також, пошкоджено дах житлового будинку на площі 90 кв.м, дах літньої кухні на площі 10 кв.м.

Причина пожежі встановлюється правоохороними органами.

огонь3

Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області звертається до мешканців Дніпропетровщини: слідкуйте за станом електроприладів, йдучи з будинку не забувайте їх вимикати, не перевантажуйте електромережу одночасним включенням великої кількості електроприладів в одну електророзетку. Пам’ятайте, що ваша недбалість може завдати значної шкоди життю, здоров’ю і майну не тільки вашому, а й оточуючим. Дбайте про пожежну безпеку та дотримуйтесь правил, які вбережуть ваше життя.

При виявленні  вогню чи  запаху диму негайно телефонуйте за номером телефону «101». 

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: