Skip to content

До Дніпра привезли екоробота

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Він стане учасником акції, яку 3 вересня влаштовує волонтерська мережа «Батарейки, здавайтеся!»

Координатор проекту по роботі з волонтерами Христина Говоруха повідомила, що цікавий і надзвичайно корисний захід розпочнеться о 17.00 біля парку ракет, поряд з облдержадміністрацією.

 

DSCF3866

— Перш за все, ми деталь

но розповімо про свою діяльність та плани, — зазначила вона. – Окрема тема – шкода від відпрацьованих батарейок для екології і здоров’я. Під час заходу можна буде позбутись й відпрацьованих пристрої живлення. А головний наш гість екоробот на очах у присутніх розсортирує все, що вони здадуть. Навчимо бажаючих, як стати волонтерами – це вже роблять навіть першокласники. Ми дуже вдячні всім, хто підтримує нашу акцію по збору коштів на вирішення проблеми утилізації батарейок. До неї долучаться й учасники DniproEcoMarathon, який пройде 25 вересня. Підтримка нашого проекту — це твоя особиста інвестиція у чисте місто й Україну.

До речі, волонтерську мережу «Батарейки, здавайтеся!» організувала дніпровська громадська організація «ЕкоДніпро». Громадський рух по збору відпрацьованих батарейок в Україні почався близько 4 років тому. За цей час волонтери та комерційні організації відкрили 1100 пунктів прийому, 500 із яких – у Дніпрі.

Юлія Бабенко, фото автора

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: