Skip to content

Водій незаконно перевозив зброю та боєприпаси (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

зброяяjpgАвтомобіль «ЗАЗ 1102» поліцейські, які забезпечують безпеку дорожнього руху, зупинили 29 серпня в селище Кочережки. За кермом автомобіля перебував 54-річний мешканець Павлограда.

Про це повідомилим у Відділі управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

зброяя2jpg

Під час візуального огляду автомобілю, правоохоронці виявили та вилучили газовий пістолет «Ekol Major», переобладнаний саморобним способом під пристрій для відстрілу гумових куль, та набої до нього.

зброяя3pg

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала цей факт. Водія та автівку доставлено до Павлоградського відділу поліції. З якою метою він перевозив та зберігав пістолет і набої з’ясує слідство. Подія зареєстрована в Журналі Єдиного Обліку.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: