Skip to content

Ще й досі знаходять боєприпаси минулих війн

Юлия Мухина

Юлия Мухина

снаряд29 серпня о 13:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від невідомої особи про виявлення вибухонебезпечних предметів.  Вони були знайдені під час пошуку металобрухту у лісосмузі неподалік від села Недайвода Криворізького району Дніпропетровської області.

Про це повідомили в прес-службі ДСНС України в Дніпропетровській області.

На місце події прибула група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. Піротехніки ідентифікували 4 знахідки знахідки, як артилерійські снаряди калібру 45 мм часів минулих війн.

Під час обстеження місця події піротехнічною групою було виявлено ще 29 подібних артснарядів. Небезпечні вибухові предмети о 16:00 того ж дня були знешкоджені. Місце події додатково обстежено. До знешкодження було залучено 5 чоловік піротехнічної групи та 1 одиницю техніки.

Рятувальники Криворізького району вкотре звертаються до громадян з проханням: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів ні в якому разі не торкатися них і відразу ж телефонувати за номерами «101» або «102».

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: