Skip to content

Міськрада Дніпра привітала з Днем знань дітей, які потребують особливої соціальної уваги

Юлия Мухина

Юлия Мухина

_MG_7563-130 серпня представники міської ради Дніпра привітали з прийдешнім Днем знань дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міськради.

_MG_7548-1

У дніпровському молодіжному театрі 160 дітей, серед яких – діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які опинились у складних життєвих обставинах, а також сироти, переглянули виставу-казку «Принц-кролик» та отримали в подарунок канцелярське приладдя.

За словами начальника управління-служби у справах дітей департаменту соціальної політики міськради Дніпра Алли Литовченко, такий захід проводиться вже понад 10 років.

-Правка-1«- Допомагати дітям – необхідно та приємно. Діти завжди раді подарункам, і ні з чим не порівняти цю радість та блиск в очах», – каже Алла Литовченко.

_MG_7550-1

 

_MG_7567-1

«Дуже приємно, що не забувають, що ми є. Нам потрібна така допомога. Дітям цікаво, а я задоволена», – каже Любов Палкіна, яка сама виховує двох онуків.

За словами Алли Литовченко, 1 вересня представники міської ради вітатимуть дітей у реабілітаційних центрах та в дитячому будинку.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: