Skip to content

Спеціалістів сільгоспінспекції затримано на хабарі у сумі 7 тисяч гривень (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

 

Два головні спеціалісти Державної інспекції сільського господарства в Дніпропетровській області за постановку на облік спеціальної техніки (екскаватору) вимагали від громадянина 7 тисяч неправомірної вигоди.

Державні службовці отримали бажану суму у два етапи. Після отримання останньої частини неправомірної вигоди у сумі 2 тисячі гривень 29  серпня хабарників було затримано оперативниками Управління захисту економіки (УЗЕ) в Дніпропетровській області спільно зі слідчими прокуратури та ГУНП.

Предмет хабара вилучено.

За даним фактом слідчим управлінням ГУНП в Дніпропетровській області  відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Дане правопорушення передбачає від 5-ти до 10-ти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до 3-х років, з конфіскацією майна. ескаватор

Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення посадовцям про підозру та обрання їм міри запобіжного заходу.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: