Skip to content

Українці разом із Київстар привітали один одного з 25-м Днем Незалежності

Юлия Мухина

Юлия Мухина

IMG_6808  Спеціально до Дня Незалежності України в рамках проекту «Спілкування, що єднає» національний телеком-оператор  запропонував українцям привітати один одного зі святом за допомогою сучасних мобільних технологій.
24 серпня «Сімейна лавка», яку Дніпру подарувала компанія «Київстар», традиційно зустрічала гостей у святковому вбранні. Кожна інсталяція була прикрашена в національному стилі, завдяки чому улюблений городянами і гостями міста арт-об’єкт перетворився на святкову фотозону. У День Незалежності України сотні гостей зробили тут пам’ятні фото в знак патріотизму та єдності.

IMG_6884
Також Київстар запропонував жителям Дніпра привітати Україну й українців за допомогою сучасних мобільних технологій: написати поздоровлення будь-якому місту країни і тут же опублікувати його в соціальних мережах за допомогою швидкісного мобільного інтернету.

«День Незалежності — головне свято нашої держави і особливе свято для Київстар. Адже наші абоненти — це більше половини населення країни. Ми не просто надаємо послуги зв’язку, ми допомагаємо людям бути ближчими. Саме спілкуванню, що єднає, присвячені наші ініціативи до 25-річчя незалежності України» — зазначила Алла Лаврентьєва, менеджер зі зв’язків із громадськістю Київстар.

Напередодні Дня Незалежності України жителі різних міст поділилися своїми думками про свободу і єдність, передали теплі слова і привітання зі святом — https://www.youtube.com/watch?v=6YbJXU7dqfE. Всі відеоролики можна побачити на сторінках компанії «Київстар» у соціальних мережах Facebook, ВКонтакте і Youtube. Крім цього, на платформі http://ukraine25.kyivstar.ua  можна створити власне привітання на честь 25-річчя незалежності України та опублікувати його в соціальних мережах. Всі учасники отримують можливість виграти гігабайти мобільного інтернету або набір вишиванок для всієї родини.

IMG_6899
Спілкуватися, ділитися новинами, емоціями та враженнями українцям допомагає 3G-інтернет від Київстар. На сьогоднішній день ним можуть скористатися  20,8 млн жителів України в більш ніж 2550 населених пунктах. Для того щоб послуги 3G-зв’язку стали доступні якомога більшій кількості жителів України, Київстар продовжує інвестувати в будівництво мережі та розвиток нових технологій. За 2015 рік та перше півріччя 2016 року капітальні витрати національного телеком-оператора (без урахування вартості 3G-ліцензії) склали понад 4,5 млрд грн.
Як соціально відповідальна компанія Київстар увійшов до ТОП-20 найбільших платників податків за рейтингом Державної фіскальної служби та утримує лідерство за обсягами платежів до бюджету серед компаній галузі зв’язку. За перше півріччя 2016 року оператор сплатив до держбюджету 1,933 млрд грн податків і зборів.
Крім цього, Київстар бере активну участь у соціально значущих проектах. Серед пріоритетів компанії – освітні ініціативи та проекти, що стимулюють розвиток інновацій в Україні. Зокрема, Make Your Mark – освітня програма для школярів і студентів, Big Data School, в якій талановиті люди навчаються новій професії data scientist, ВДНГ-TECh, що підтримує українських стартаперів, і конкурс для підприємців у сфері мобільних технологій Eurasia Mobile Challenge.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: