Skip to content

В Дніпрі п’яний водій їздив по ногах патрульного

Юлия Мухина

Юлия Мухина

пьяньПід час патрулювання поліцейські помітили автомобіль Lexus ЕS 350 чорного кольору, який рухався без переднього бамперу та без дзеркала заднього виду з правої сторони.

Про це повідомили в патрульній поліції Дніпра.

 

Поліцейські зупинили автомобіль. У водія були помічені ознаки алкогольного або наркотичного сп’яніння. На неодноразову законну вимогу пред’явити реєстраційний документ, він нічого не показав, ще й постійно плутався щодо того, де знаходиться реєстраційний документ.

Через деякий час водій різко натиснув на педаль газу та наїхав на рядового поліції Цвяха Дмитра Сергійовича. Водій продовжував спроби втекти від поліції, постійно від’їжджаючи назад. Аж раптом він різко поїхав на патрульного поліцейського. Так він робив неодноразово, намагаючись втекти. Тоді поліцейський дістав зброю (згідно 46 статті Закону Про національну поліцію пункт 11) та попередив водія про можливість її застосування. Але йце не допомогло. П’яний водій зміг втекти.  Та все одно був затриманий через деякий час у дворі вулиці Урицького, 13.

На місце події викликали Спеціальну оперативну групу, написали пояснення та заяву, склали протокол по статті 130 частині 1. При свідках зняли показання драгеру. Він показав 0.21 проміле алкоголю в крові правопорушника.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: