Skip to content

У Дніпрі зводять сучасне хірургічне відділення для дитячої лікарні

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Сучасна 6-поверхова будівля хірургічного відділення медичного центру матері і дитини ім. проф. Руднєва зводиться за державний та обласний кошт. Загалом на будівництво витратять понад 176,5 мільйонів гривень. Повністю завершити роботи планують до кінця 2017 року.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Новий корпус вміщуватиме прийомне відділення та палати для маленьких пацієнтів. Поряд капітально реконструюють будівлю педіатричного відділення.

– Роботи проводимо з урахуванням останніх тенденцій будівництва медичних установ. Тут буде комфортно як дітям та їх батькам, так і лікарям, – зазначив очільник області Валентин Резніченко.

Новий хірургічний корпус та реконструкція педіатрії – вкрай необхідні для центру матері і дитини. Головний лікар закладу Ігор Македонський впевнений: медики зможуть врятувати ще більше дитячих життів.

– Через хірургічне відділення проходить близько 2,5 тис. пацієнтів на рік. Зараз воно переповнене. Нові корпуси дозволять виправити ситуацію. Ми зможемо приймати вдвічі більше маленьких пацієнтів, – поділився головний лікар Ігор Македонський.

больница

Категория: Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: