Skip to content

„Kolir Fest” додасть кольорів і емоцій

Людмила Гейко

Людмила Гейко

28 серпня о 16.00 на головній площі Центрального міського дитячого парку ім. Лазаря Глоби управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпропетровської міської ради спільно з івент-туристичним клубом „TOURBO” планує проведення фестивалю фарби „Kolir Fest”.колір1

Цього разу свято відбудеться до Дня Незалежності України. Орієнтована кількість учасників та гостей близько 3 000 людей.

„Kolir Fest” – щорічний яскравий музичний фестиваль, на якому учасники обсипають один одного різнокольоровими фарбами Холі. Цього разу свято буде ще масштабніше та цікавіше, а саме: організатори чекають всіх в різних костюмах супергероїв, злодіїв та персонажів із мультфільмів, де вони зможуть зануритися в атмосферу кращих хітів літа 2016 від топових DJ та отримати незабутні емоції. Всі присутні візьмуть участь в різноманітних конкурсах, де найактивніші отримають подарунки.

На цьому фестивалі організатори пропонують: хінді і мехенді, боді арт, розпис по тілу, майстер класи, ярмарок, а для діток нашого міста також розроблена цікава програма.
Найкрутіші селфі учасники зможуть зробити у спеціальній фотозоні,   а в перервах  скуштувати найсмачніші хотдоги, лимонад і морозиво.

Більше інформації про майбутній фестиваль можна дізнатися в соціальних мережах:

ВКонтакте: https://vk.com/kolirfest16

Instagram: https://instagram.com/kolirfest

Facebook: https://facebook.com/kolirfestколір2

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: