Skip to content

У Дніпрі стартувала чергова хвиля демонтажу незаконних кіосків

Людмила Гейко

Людмила Гейко

У Дніпрі триває боротьба з незаконними спорудами для торгівлі. 17 серпня демонтаж кіосків, встановлених з порушеннями, провели на вул. Л. Мокієвської, 6а, що на лівому березі Дніпра. 13 незаконних торговельних точок, що утворили міні-ринок, працювали тут без жодних дозвільних документів і з порушенням правил розташування.

Начальник управління реклами та торгівлі міськради Руслан Мороз наголосив: торгівців попереджали про необхідність усунути порушення, однак вони не відреагували. За словами представника мерії, попереду на Дніпро чекає ще низка масштабних демонтажів.

– Це плановий демонтаж. Усі ці кіоски встановлені незаконно, вони перекривають рух автотранспорту. У них немає ані договору оренди землі, ані паспорта прив’язки. Ми продовжуємо боротьбу з незаконною торгівлею. Це важливе завдання, на якому неодноразово наголошував мер Дніпра Борис Філатов, – зазначив Руслан Мороз.

Ряди кіосків у прямому сенсі «оточили» місцевий супермаркет. Через їхнє щільне кільце людям доводилося просто притискатися, потрапляючи на проїжджу частину. На такі незручності містяни скаржилися неодноразово.

Наводити лад на місці демонтованих кіосків будуть комунальники: після торгівців залишилася купа бруду, коробок зі сміттям та пошкоджена бруківка.

Нагадаємо, раніше в мерії заявили, що протягом року з вулиць Дніпра зникнуть близько 3 тис незаконних кіосків.

снос киосков_3 снос киосков_1 снос киосков_2

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: