Skip to content

Bookcrossing шкільних книжок під Читальною аркою

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Більше ніж півроку у місті існує Читальна арка — об’єкт сучасної міської архітектури та зона міжнародного руху обміну книгами.

Дніпровці вже встигли полюбити цей осередок bookcrossing, де можна не лише залишити чи взяти цікаву книгу, але й почитати її, влаштувавшись на зручних сидіннях. Сотні книжок з Читальної арки вже знайшли нових власників, подарувавши їм свої знання.

книжкаПро актуальність такого об’єкту для Дніпра говорить той факт, що книжки розбираються значно швидше, ніж поступають від містян. Та автори ідеї Читальної арки мають надію, що всесвітньовідомий рух bookcrossing набуде в Дніпрі такої ж популярності, як і в усьому світі.

З цією метою організатори планують періодично проводити акції, під час яких будуть розповідати  книголюбам про принципи руху bookcrossing та заохочувати активніше ділитися книжками.

Першою такою акцією стане подія Вookcrossing шкільних книжок, яка відбудеться 27 серпня біля Читальної арки. Якщо у вас дома є шкільні підручники, атласи, посібники, котрі вже вам не потрібні – не залишайте їх припадати пилом на поличці, подаруйте цим книжкам нове життя! Книга, що потрапить в систему bookcrossing, буде ділитися знаннями і надалі, а людина, яка подарувала свою книгу – отримає заохочувальний сувенір від організаторів події.

Запрошуємо взяти участь в акції, що відбудеться 27 серпня протягом дня біля Читальної арки на Катеринославському бульварі.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: