Skip to content

Що обере екс-посадовець: тримання під вартою або внесення застави у сумі 13 млн 780 тисяч гривень

Юлия Мухина

Юлия Мухина

прокурУ Дніпрі суд обрав запобіжний захід заступнику голови Дніпропетровської обласної ради, який підозрюється у нанесенні збитків державі на суму 15 млн грн.
Про це повідомила прес-служба Прокуратури Дніпропетровської області.

Нагадаємо, що 10 серпня 2016 року посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем з метою одержання неправомірної вигоди для інших юридичних осіб, всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки).

Так, у 2011 році підозрюваний уклав з товариством з обмеженою відповідальністю, одним із засновників якого є донька його цивільної дружини, договір оренди цілісного майнового комплексу будівель Аульської хлоропереливної станції.

Внаслідок застосування орендної ставки у розмірі 5% вартості майна замість 10%  за весь період дії договору  до бюджету не надійшло 15 млн грн.

Наразі досудове розслідування триває.

Жовтневим районним судом Дніпропетровська  задоволено клопотання прокуратури області та обрано колишньому заступнику голови Дніпропетровської обласної ради запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі 13 млн 780 тисяч гривень.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: