Skip to content

«Нагрів» державу на більше ніж 850 тісяч гривень (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

садПрацівники Управління захисту економіки задокументували злочинну діяльність посадових осіб товариства, яке проводило роботи з реконструкції комунального закладу за державні кошти.

Про це повідомили в прес-центрі Управління захисту економіки Національної поліції України у Дніпропетровській області.

сад2

Через їхні злочинні дії бюджету завдано збитків у сумі понад 850 тисяч гривень. Директорові товариства повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

сад3

У 2011 році між управлінням Дніпропетровської облдержадміністрації та товариством було укладено договір про закупівлю робіт за державні кошти. Сума фінансування – понад 20,5 мільйони гривень.

Предмет договору – повна реконструкція Новомосковського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку.

сад4

В 2012 році директором товариства, при складанні актів виконаних робіт, було внесено до останніх неправдиві відомості щодо обсягів проведених робіт.

Директор товариства вніс до актів зовнішні та внутрішні оздоблювальні роботи, які фактично виконані на момент підписання актів, не були.

Таким чином, діями керівника товариства було спричинено збитки державі на суму понад 850 тисяч гривень.

За матеріалами УЗЕ слідчим відділом Новомосковського ВП ГУНП в Дніпропетровській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364-1 (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України. 

Днями посадовцю повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364-1 та ч. 1 ст. 366 КК України.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: