Skip to content

«Золота лихоманка» на Дніпропетровщині

Юлия Мухина

Юлия Мухина

-tsep-min_144084304154Нікопольські поліцейські затримали двох злочинців, які на вулиці зірвали з жінки золоті прикраси.

Про це повідомляє Головне управління нацполіції в Дніпропетровській області.

9 серпня о 13.50 40-річна місцева мешканка йшла повз школу по вулиці Шевченка у Нікополі. Назустріч їй йшли двоє молодиків. Один з яких зірвав з її шиї золотий ланцюжок з кулоном.

Отримавши від потерпілої інформацію про злочин та детальний опис зловмисників, працівники сектору кримінальної поліції оперативно відреагували на повідомлення, після чого за прикметами встановили і затримали грабіжників. При затриманні у одного з них виявили наркотики.

Ланцюжок злочинці встигли здати до ломбарду. Слідчими наразі вживаються заходи для повернення золотої прикраси законній власниці.

Грабіжниками виявилися два товариша 24 та 19 років, обидва мешканці Марганця, один з них раніше був засуджений. Вони навмисно приїхали до Нікополя, щоб скоїти пограбування.

Наразі слідчим спільно із місцевою прокуратурою дії останніх кваліфіковано за ч. 2 ст. 186 (грабіж) та ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 4 до 6 років. Зловмисників затримано в порядку ст.208 КПК України.

Слідство триває.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: