Skip to content

Серед білого дня зірвав з шиї жінки золотий ланцюжок

Юлия Мухина

Юлия Мухина

цепочкаЗавдяки злагодженним діям поліцейських, грабіжник був затриманий за лічені години. Підозрюваний раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабежі і тільки рік тому вийшов із місць позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Дніпропетровській області.

Молодик підійшов до потерпілої зі словами: «Вибач, такі обставини!» і зірвав з шиї жінки золоті ланцюжки з кулонами.

Потерпіла відразу звернулась із заявою до Павлоградського відділу поліції. Жінка добре розгледіла зловмисника і надала правоохоронцям точні прикмети чоловіка. Поліцейські почали проводити першочергові заходи по встановленню особи злочинця та місцезнаходження викраденого майна. Під опис зловмисника підпадав раніше неодноразово судимий за аналогічні злочини 32-річний житель міста Павлограда.

Завдяки професійним діям працівників Павлоградського відділу поліції, зловмисника було затримано за лічені години, але не обійшлось без переслідування. Оперативним шляхом злочинцю було запропоновано зустрітися. На зустріч чоловік приїхав на таксі, але коли побачив поліцейських, наказав водію їхати і не зупинятись. Почалось переслідування.Але далеко втекти йому не вдалося: на автобусній зупинці таксі зупинилось і чоловік був затриманий правоохоронцями.

Під час слідчих дій жінка впізнала свого кривдника.

Чоловікові доведеться відповідати перед законом згідно зі ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж).

Наразі зловмисника затримано в рамках ст. 208 КПК України, триває досудове слідство. Правоохоронцями перевіряється причетність затриманого до аналогічних злочинів скоєних на території міста та району.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: