Skip to content

«Фотограф» виготовляв та розповсюджував порнографічні знімки

Юлия Мухина

Юлия Мухина

rjvg
Співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, надійшла інформація, що на території Кам’янського місцевий житель розповсюджує знімки порнографічного характеру.

Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Дніпропетровській області.

Інформація була внесена до ЄРДР за ч. 1 ст. 301 Кримінального кодексу України, розпочалася перевірка. Так слідчі встановили встановлено, що чоловік підшуковував дівчат та чоловіків для фотографування оголеними. За це він обіцяв своїм «моделям» гроші.

Поліцейські з’ясували, що підозрюваний виготовляв фотознімки порнографічного характеру за участю мешканців Кам’янського та розповсюджував їх за допомогою мережі інтернет на різноманітних сайтах. Також був встановлений свідок, якому фотограф надіслав порнографічні знімки, й люди, які брали участь у фотозйомці.

8 серпня правоохоронці провели обшук за місцем мешкання фігуранта, в ході якого було виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, мобільні телефони, сім-карти, фотоапарати й сексуальні предмети, які застосовувалися під час фотозйомок.

Наразі проводяться заходи, направлені на виявлення додаткових епізодів злочинної діяльності підозрюваного. Також фігурант перевіряється на причетність до інших кримінальних правопорушень у сфері суспільної моралі.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: